Artık çıkar yol kalmadı”

 Artık çıkar yol kalmadı”

Milliyetçi Hareket Partisi, genel seçimler öncesinde Kayseri'de kritik bir toplantı gerçekleştirdi. MHP KYK ve TBMM Grubu ortak toplantısı Kayseri'de yapılırken, gündeme seçim stratejileri konuşuldu, gündeme ilişkin de açıklamalar yapıldı.

ÖZTÜRK TOPLANTIYI ANLATTI

MHP’nin Kayseri’deki kritik toplantımsına Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlık etti. Hafta sonu gerçekleştirilen toplantıya katılan Kırıkkaleli hemşerimiz MHP MYK Üyesi Avukat Halil Öztürk, hem toplantıyı değerlendirdi ve hem de bazı açıklamalarda bulundu. Öztürk, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için hazırlık yaptıklarını, bu toplantının da seçim stratejisini belirlemek maksadıyla çok önemli olduğunu vurguladı.

MİLLETİMİZE ANLATMALIYIZ

7 Haziran’daki seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğuna dikkat çeken Öztürk, “7 Haziran’da Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden biri yaşanacak. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu görüyoruz. Milletimiz doğru ile yanlışı oylayacak aslında. Bunu milletimize en anlaşılır şekilde anlatmamız gerekiyor. Bu amaçla Kayseri ilimizde Sayın Genel Başkanımızın başkanlığında MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve TBMM Grubu Ortak Toplantısı düzenledik” dedi.

POLİTİKALAR BELİRLENDİ

Toplantının seçim stratejileri bakımından çok verimli geçtiğine işaret eden Öztürk, “MHP olarak içerideki ve dışarıdaki gelişmeleri Türkiye ve milletimiz açısından yakından takip ediyoruz. Vahim derecesinde gelişmeler yaşandığını hepimiz görüyoruz. Bu yıl 7 Haziran’da yapılacak 25. dönem Milletvekilliği Genel Seçimi hazırlıklarını ele aldık. Devam etmekte olan il ve ilçe kongrelerimizdeki gelişmeleri değerlendirdik. İç ve dış politikadaki gelişmeleri MHP’nin bakış açısıyla ele alıp bazı konulardaki politikalarımızı belirledik” dedi.

YA AKP KAZANIR YA DA…

7 Haziran’daki seçimin öneminin altını çizen Öztürk, “Milletimiz 7 Haziran’da sandık başına gidecek ve kritik bir oylama yapacak. Milletimiz geleceğini oylayacak. Ülkemizin geleceğini oylayacak. Doğru ve yanlış arasında tercihini yapacak. Bu seçimde ya AKP kazanacak ya da Türkiye kazanacak. Ya AKP bitecek veya Türkiye batacaktır. Artık çıkar yol kalmamıştır. 13 yıldır süren AKP yağmasını görüyorsunuz. AKP’nin kumpası devam ederse Türkiye’yi hazin bir son beklemektedir” diye konuştu.

KRİTİK TOPLANTI DENİLDİ

Öztürk, “Toplantımız çok verimli geçti. Türkiye’mizi düzlüğe çıkaracak çok önemli ve hayati kararlar alındı. Tek başına iktidar vurgusu yapıldı. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Toplantıya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlık ederken, aralarında Kırıkkaleli hemşerimiz MHP MYK üyesi Avukat Halil Öztürk’ün de yer aldığı MHP’nin üst kademe yöneticilerinin tamamı katıldı. Kayseri’de gerçekleştirilen bu toplantıyı ulusal ve yerel birçok basın kuruluşu “MHP’den genel seçimler öncesinde Kayseri’de kritik toplantı” başlığı ile verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız